Holdtræning

KINETIC tilbyder flere forskellige former for holdtræning, ens for dem alle er grundidéen om at bevægeappartet og dets muskelkæder gennem den rigtige træning kan gøre en stærkere, hurtigere og smertefri. Nedenfor vil du se en kort beskrivelse af holdende så du kan vælge det helt rette hold for dig!

kinetic kæde træning

KINETIC KÆDE TRÆNING

BLIV KLAR TIL 5KM!

NSR Træning

HERREHOLDET

Kinetic Kæde Træning

Træningsideologien omkring kinetic chain udspringer sig fra en ingeniør, Franz Reuleaux i 1875, og blev i 1955 taget ind i teorien omkring mennesket biomekanik. Tankegangen bygger på at en kædes belastning, påvirker de omkringliggendes kæders måde at bevæge sig på. Så for menneskekroppen handler det for eksempel om at anklens funktion kan påvirke knæets funktion, som påvirker hofte og bækkenets funktion og videre op. 

Det er her at vores ideologi om træning og behandling udspringer sig fra, og netop Kinetic Kæde Træning er øvelserne designet til at få kroppens sammenspil mellem muskler og led til at arbejde optimalt. Alle øvelser vil tage udgangspunkt i korrekt teknik, for at få kæderne til at arbejde sammen, og sammensætte bevægelse fra tå til fingerspids i enkelte øvelser.  

Vores holdtræning er bygget op så vi både arbejder med vores kinetic træning med puls og belastning, så du får det allerbedste udbytte af korrekt kropstræning og samtidig forbedrer din kondition og udholdenhed.

 For at du kan få mest udbytte af øvelserne er holdet ikke på mere end 8-9 personer og har et forløb på 10 uger, på denne måde er du sikret en stærk og progressivt forløb hvor du kan flytte dine grænser og sikre at blive coachet i korrekt teknik. Ved 1 session vil der være en kort introduktion til tankegang og generelle teknikker, så du lynhurtigt får en følelse af hvordan kroppens samspil arbejder.

NSR Træning

NSR står for nakke, skulder & rygtræning. Du vil på dette hold forebygge, styrke og genvinde din mobilitet omkring sammenspillet mellem disse regioner som er dybt afhængige af hinanden. Dette gennem et 10 ugers kinetic træningings forløb hvor der arbejdes individuelt på de specifikke regioner og disse i relation til hinanden.

De fleste øvelser der gives kan laves hjemme med meget få remedier, hvilket gør at du efter forløbet vil have en øvelsesbase der gør det muligt for dig at bygge på og vedligeholde den styrke, mobilitet og stabilitet som det kræver for at have en smertefri ryg, skulder og nakke.

Bliv klar til 5 km!

Går du og overvejer at starte op med at løbe? Så har du fundet det rette sted! På KINETICs “BLIV KLAR TIL 5KM!” får du igennem 1 ugentlig træning, råd og vejledning samt lækker træning som gør dig klar til at løbe 5km efter 10 ugers træningsforløb.

Træningen vil foregå i de flotte omgivelser vi har omkring klinikken. Træningen vil bestå af kombineret løbe og styrke træning. Du vil blive introduceret til gode forebyggende øvelser som du nemt kan tage med dig på den videre når de 10 ugers træning er overstået, så du har de bedste værktøjer til at fortsætte din løbetræning.

KINETIC vil udlåne pandelamper og refleksveste i de perioder hvor træningen vil foregå i de mørke tider, det eneste du skal møde op med er løbetøjet og god motivation!

Herreholdet

Som navne antyder så er holdet for MÆND! På herreholdet handler det om at skabe gode kammeratskaber dette ved at kombinere god gammeldags drengerøvshumor med god træning som både giver dig mere sved på panden og styrke, ligesom en rigtig herretræning skal være!

Holdet er Perfekt til faren/manden som skal have lidt “jeg” tid med gutterne. Da det jo er et herrehold afsluttes træningen ALTID med en velfortjent øl eller sodavand som belønning for det hårde arbejde!

Kontakt os

Åbningstider

Mandag  08:00 - 17:00
Tirsdag     15:00 - 17:00
Onsdag   08:00 - 17:00
Torsdag   08:00 - 17:00
Fredag     08:00 - 17:00

Jessens Mole 15, stuen.
5700 Svendborg.

Parkeringsforhold

Klinikken har 1 enkelt gæsteparkering til rådighed på adressen. Men skulle den være taget vil du nemt kunne få parkering i gå afstand. Der er parkeringsplads på Jessensmole 12 (overfor fiskehandleren) og 14 bagom ved den store parkeringsplads. Her kan du parkere i kort gåafstand til klinikken. Se kort: